U.S. Polo Assn. modna marka nastala je kao uniforma polo sporta. Utjelovljuje autentičnost sporta i odražava svoju bogatu povijest više od 125 godina, ostajući vjerna svojim korijenima u klasičnom američkom stilu.

Casual i udobna, sa svojim jedinstvenim šarmom uspješno kombinira klasiku polo sporta s modernim.

U.S. Polo Assn. slavi buđenje prirode sa svom njenom vitalnošću u kolekciji proljeće/ljeto 2016. Brand koji je u novoj kolekciji obuhvatio cvjetne uzorke i boje New Orleans Polo kluba i Američkog kupa, inspirira romantičnom čipkom, svilom i lepršavim kreacijama.
Ikona stila u sportskom odijevanju, U.S. Polo Assn. predstavlja svoju kolekciju za proljeće/ljeto 2016. inspiriranu bojama iz prirode, kombiniranim s višegodišnjim vrijednostima sporta polo. U.S. Polo Assn, koji inspiraciju crpi iz pola i svoj dizajn zasniva na sportskoj otmjenosti, kombinirao je vrhunsku udobnost i otmjenost zaposlene žene u svojoj kolekciji za ovu sezonu. Živom dekoracijom, u kojoj energija proljeća susreće toplinu ljeta s cvjetnim uzorcima s Floride, brand je u svojoj novoj kolekciji uhvatio savršeni sklad između sportske udobnosti i ženstvenosti. U.S. Polo Assn. predstavlja novu kolekciju u dva posebna koncepta, Američkog kupa i New Orleans Polo kluba. Proizvodi iz koncepta Američkog kupa uglavnom su u korporativnim bojama plave, crvene i bijele, dok kreacije iz koncepta New Orleans Polo kluba obuhvaćaju današnje modne trendove cvjetnog dizajna i živopisnih boja kao što su fuksija, žuta, narandžasta, menta, cijan i ljubičasta, inspirirane bojama prirode na Floridi.

spring big2016

PRAKTIČNOST JE U DNK BRANDA U.S. POLO ASSN.

U jaknama, haljinama i trenerkama iz nove kolekcije, U.S. Polo Assn. koristi tkanine koje polo igrači vole zbog praktičnosti na utakmicama, cime se brand vratio u svoj DNK star 126 godina. Jakne, haljine i hlače  iz kolekcije imaju praktičniju formu jer su u njihovom nastanku korištene pletene tkanine, što omogućava brandu da predstavi udobnost i otmjenost u isto vrijeme. Potpuno prirodne tkanine kao što su lan, viskoza i pamuk u kolekciji su korištene kako bi se obuhvatila udobnost koju omogućuju proljeće i ljeto.

ROMANTIČNA ČIPKA U KOLEKCIJI ZA ŽENE

U.S. Polo Assn. kolekcija za žene donosi još ženstvenije i otmjenije odjevne komade, ne zaboravljajući na udobnost nošenja istih u poslovnom svijetu. U ovoj kolekciji pronaći ćete odjevne predmete ukrašene draguljima i biserima, kao i one s modernim cvjetnim uzorcima, sjajnim tkaninama i čipkom, a u skladu s njima su i modni dodaci: cipele, torbe i šeširi plijen  pažnju svojim bojama i posebnošću.

VITALNOST PROLJEĆA U KOLEKCIJI ZA MUŠKARCE

Likra, lan i pamuk koji garantiraju udobnost proljeća i ljeta glavni su adut U.S. Polo Assn. kolekcije za muškarce. Cvjetni uzorci se ističu na majicama, dok vesele boje i majice s printom privlače pažnju, a muški džins sa specijalnim detaljima obećava da ni u jednom društvu nećete ostati neprimijećeni.

RASKOŠNE BOJE PRIRODE U KOLEKCIJI ZA DJECU

I u dječjoj kolekciji U.S. Polo Assn. za proljeće/ljeto dominiraju boje prirode i cvjetni uzorci. Sloboda pokreta prvo je pravilo u kreiranju odjevnih predmeta za djevojčice i dječake, a kad je u pitanju estetika, djevojčice mogu birati između cvjetnih, prugastih i točkastih uzoraka, dok su dječacima na raspolaganju karirane košulje u bojama proljeća, te majice, košulje i pleteni džemperi koji će se dobro slagati s bermudama, šorčevima i hlačama iz iste kolekcije.

Posjetite nas!

Arena Centar (prizemlje)


Vice Vukova 6, Lanište
10000 Zagreb

Radno vrijeme:    

PON – PET: 10:00 – 21:00
SUB – NED: 09:00 – 21:00

Lokacija

 

Ovlašteni zastupnik

ELEGANCE d.o.o.
Mlinska 5
20350 Metković
Tel: +385 99 603 3963

Adresa

US Polo ASSN – no.1
Vice Vukova br. 6 - Arena Centar
10000 Zagreb
Tel: 01 4840 301
E-mail: uspolohrvatska@gmail.com

US Polo ASSN – Split
Put brodarice 6
21000 Split
Tel: 021 616 068
E-mail: uspolohrvatska@gmail.com

US Polo ASSN – Zadar
Ulica akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Tel: 
E-mail: uspolohrvatska@gmail.com